Elektronikus irattár

Napjainkban rengeteg irat, dokumentum már nem is papír alapon, hanem elektronikus formában érkezik a cégekhez. Ahhoz, hogy ezen iratokat hosszú távon is biztonságosan tároljuk szükséges egy a törvényi és biztonsági szabályok szerint működő elektronikus irattár.

 

Nem kell azonban bővíteni irodáját és felvenni egy olyan szakembert, aki az iratok, azon belül is az elektronikus iratok tárolásának törvényi hátterével tisztában van. Partnerünkként minden terhet leveszünk az Ön válláról, és biztosítjuk, hogy Ön és munkatársai munkahelyen eltöltött idejében maximálisan a munkára összpontosíthatnak az irattárolás és az iratok közötti keresés nyűgje nélkül.

 

Az elektronikus irattárunk kialakítása garantálja az iratok tárolásának szabályosságát és az iratok között való keresés gyorsaságát. Így Önnek csak egy telefonjába kerül, és a digitális irattárból rövid idő alatt megkeressük a szükséges iratot. Mindezen felül pedig digitális irattárunk szolgáltatása, hogy a kikért iratot, iratokat ki is szállítjuk cége irodájába, így biztos, hogy cége hatékonyságát csak fokozza az iratok digitális irattárban való tárolása.

 

Az elektronikus irattárban minden olyan céges iratát rendszerezni tudjuk, melyek nem papíralapúak. Ide tartoznak azok az iratok, melyek már eleve elektronikus formában kerülnek cégéhez, de az elektronikus irattárban őrizzük például szkennelt dokumentumait is.

 

Éljen Ön is a Docutár elektronikus irattárának előnyeivel, és tartsa biztonságban elektronikus iratait is egy helyen, ahol könnyen megtalálja őket, helyet azonban nem vesznek el cége mindennapi ügymenetétől.

 

 

 

Ajánlatot kérek Kérdésem van

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek