Digitális irattár

Az online világban miért épp az iratok ne lennének digitális formában elérhetőek? Digitalizált világunkban rengeteg irat, számla már eleve digitális formában érkezik a cégekhez, és azok tárolása, pláne a papír alapú dokumentumokkal együtt új kihívás elé állítja a vállalkozásokat.

 

Ha digitális irattárolás, akkor

 

A digitális és papír alapú irattárolás azonban nem az Ön terhe, hiszen szakember gárdánk úgy alakította ki és fejleszti rendszeresen az ügyfelei igényeinek megfelelően a digitális irattár szolgáltatását, hogy mind az elhelyezés, mind pedig egy esetleges keresés, vagy későbbi selejtezés során a digitális irattárban lévő iratok tökéletes biztonságban legyenek a digitális irattárban való tárolás során. Sőt!

 

A digitális irattárban a tárolás mellett a kereshetőség is legalább annyira alapvető fontosságú, hiszen mit sem ér egy olyan rendszer, amibe csak bekerülni tud kényelmesen egy irat, vagy dokumentum. A professzionális digitális irattárunk egyesíti a biztonságos tárolás és a könnyű elérhetőség minden előnyét. S hogy mik ezek az előnyök, melyek vállalkozása és munkavállalói mindennapjait még hatékonyabbá teszik?

 

  • a digitális irattárban minden digitális formában tárolt céges adata biztonságban van
  • a digitális irattárban elhelyezett adatok akkor is biztonságban vannak, ha cége székhelyébe esetleg illetéktelenek jutnak be, vagy akár az iroda megrongálódik
  • a digitális irattárban együtt tárolhatja a digitális iratok mellett a korábban papír alapon őrzött adatokat

 

Tárolás és keresés a digitális irattárban

 

A digitális irattár egyaránt képes a digitális iratok szakszerű tárolására, és arra, hogy Ön bármikor a keresett anyaghoz hozzáférjen, és a munkájából való kizökkenés nélkül hozzájusson a kérdéses információhoz. Sőt! A digitális irattár még ennél is többet nyújt Önnek.

 

A digitális irattár arra is képes, hogy a cégénél papír alapon meglévő iratokat digitalizálja, és együtt tárolja a többi digitális irattal. Ez az, amiben egyébként a digitális irattár és az elektronikus irattár különbözik egymástól. A digitális irattár az iratok digitális formában történő tárolásán túl az esetlegesen papír alapon rendelkezésre álló iratok digitalizálását is végzi, tehát cége számára a digitális irattár akár a papír alapú dokumentumainak tárolása esetén is hatékony megoldást nyújt.

 

Éljen a szakértelem adta különbséggel és keressen meg minket még ma, hogy cége ezen túl még hatékonyabban működjön.

 

 

Ajánlatot kérek Kérdésem van

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek